Plachete si placute

Plachete si placute

Realizate din diverse materiale (lemn, metal, sticla, plastic) plachetele si placutele se prezinta intr-o paleta larga de culori si nuante. Plachetele si placutele pot fi inscriptionate cu mesajul dorit de client, personalizand astfel placheta si conferindu-i individualitate.

Plachetele si placutele sunt distinctii ce se preteaza unui numar mare de evenimente si competitii, inlocuind cu succes alte categorii de produse sau reprezentand un supliment la trofeele oferite.

Insertiile pentru medalii sunt gravate cu modele grafice reprezentative pentru disciplina sportiva in cadrul careia urmeaza sa fie inmanate. Insertiile sunt disponibile in culorile: auriu, argintiu si bronz; iar marimea acestora variaza intre 25-50 mm diametru.

Plachetele si placutele sunt extrem de potrivite pentru o recompensare individuala a membrilor echipei, in momentul in care trofeul se inmaneaza intregii echipe sportive.Va recomandam totodata, alegerea plachetelor si placutelor in cadrul aniversarilor, comemorarilor sau inaugurarilor organizate de dumneavoastra.


Subcategorii